Despre CERCul de Sprijin

Salutare de la depărtare!

Eu sunt Diana, consilier creștin și coach în domeniul sănătății mintale.

Lumea poate fi un loc copleșitor, așa că ajut persoanele cu tulburări psihice să facă față situațiilor de zi cu zi și instruiesc echipe de asistenți medicali în contextul reabilitării psihiatrice. Sună complicat, așa-i? Ce bine că îmi place ceea ce fac!

Sunt pasionată de om în totalitatea lui (de visele și talentele sale, de amintiri și experiențe de viață) și îmi place să lucrăm împreună la soluționarea marilor și micilor probleme. Asta e ceea ce îmi umple marea majoritate a timpului de lucru.

În timpul liber aleg să mă încarc cu energie făcând plimbări lungi prin natură împreună cu soțul meu, fotografiind minunățiile ce ne înconjoară, îngrijindu-mi plantele sau gătind cât mai creativ. Ce binecuvântare că soțul meu savurează cu drag ceea ce i se pune în farfurie!..

Te întrebi ce e cu CERCul?

Prin această pagină urmăresc ridicarea gradului de conștientizare a sănătății mintale și sprijinirea familiilor cu membrii (părinte, copil, frate, soră, partener…) afectați de tulburări psihice, cu precădere schizofrenie.

De asemenea doresc încurajarea incluziunii sociale a acestor persoane și crearea unei atitudini pozitive față de tot ceea ce înseamnă sănătate mintală. 

Și știu că împreună cu Dumnezeu vom reuși!